Harvey Norman Woodville, SA

Duration: January 2008 to July 2008

Value: $7.5 million

Contract type: Negotiated

Summary: Built Environs fast-tracked the construction of a 5,000 m2 retail showroom and 1,700 m2 warehouse, including car parking and landscaping for retailer, Harvey Norman.

Located in the Adelaide suburb of Woodville, the project was delivered a month ahead of schedule following the highly successful completion of the adjacent Bunnings Warehouse.

As the Bunnings store neared completion next door, the site team swung onto the Harvey Norman project, bringing logistical and management advantages and cost- and time-saving benefits to the client while minimising disruption to neighbouring tenants on the industrial estate.

Throughout the project, Built Environs proposed various cost-saving alternatives, ensuring early delivery of the store and maximising revenue earnings for this major retail client.

Home > Projects > Retail